Bent u op zoek naar een bedrijf of wilt u uw bedrijf verkopen?

U kunt een gratis bedrijf-zoekopdracht bij ons plaatsen of ons een zakelijke verkoop aanbieden.

Een bedrijf kan op verschillende manieren worden verkocht. Bespaar tijd, geld en veel zorgen. U kunt op ons rekenen. U bent bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een organisatie die vraag en aanbod van particuliere bedrijven en andere bedrijven bij elkaar brengt, zodat we een constante stroom van vraag en aanbod van bedrijven hebben en daarom dagelijks contact hebben met vele accountants, belastingadviseurs, advocaten en estate planners, van wie de kwaliteit hoog is. U kunt een zakelijke zoekopdracht gratis en vrijblijvend plaatsen. U kunt ook uw aanbieding voor een bedrijf invoeren. We nemen spoedig contact met u op nadat we onze database hebben geraadpleegd.

Wie zijn wij?

Informatie over de mogelijkheden van Holland Company

Onze organisatie richt zich op ondernemers om sneller en goedkoper te kunnen zijn bij het kopen of verkopen van bedrijven.In ons huidige informatietijdperk, waar tijd en geld belangrijke factoren zijn, moeten ondernemers adequaat kunnen reageren op verwachte en onverwachte situaties.


Men kan dan kiezen om bijvoorbeeld een nieuw bedrijf te starten, om een nieuwe activiteit te ontwikkelen, om een partnerschap aan te gaan of om na een faillissement opnieuw op te starten.


Ook kan men aan pensionering denken. In dat geval wordt het bedrijf meestal geliquideerd. Dit brengt echter extra kosten met zich mee. Dit is ook een tijdrovende procedure. Hierbij moet u uw gegevens bewaren voor meerdere jaren.

Bij de verkoop van het bedrijf levert dat inkomsten op in plaats van onkosten. Bij verwijdering houdt u uw gegevens niet bij en moet u een tijdrovende procedure volgen.


Er zijn ook veel ondernemers die een bedrijf oprichten of kopen, en om welke reden dan ook, niet actief zijn. Dit brengt kosten met zich mee. Bijvoorbeeld, elk jaar


commerciële bijdrage en je moet de balans krijgen. Het feit dat het bedrijf niet actief is, ontslaat u niet van die verplichting.


Deze kosten omvatten onder meer de jaarlijkse bijdrage aan de Kamer, maar ook het opstellen van een balans door een accountant.

Nogmaals, dit betekent dat in plaats van onkosten bij het verkopen van de BV de juiste uitvoer zal genereren.

In al deze gevallen kan onze organisatie een bijdrage leveren door uw bedrijf te kopen of uw bedrijf te verkopen.U kunt kosteloos een bedrijf in ons systeem laten zoeken, of u kunt ons ook uw bedrijf aanbieden.


Wij zullen de uiterste zorg en vertrouwelijkheid betrachten. Uw informatie zal niet zonder uw toestemming aan derden worden bekendgemaakt.

Uw privacy is gegarandeerd.


Begin op tijd met de verkoop

De belangen in verband met de verkoop van een bedrijf zijn enorm. En de belasting staat klaar om te innen. Als u te laat bent met uw voorbereidingen, kan dit kostbaar zijn.


Wat wordt er verhandeld?

Informatie over wat Holland Company verhandeld.
bvba verkopen via Holland company

BVBA kopen

Professionele en discrete bemiddeling tussen de beëindiger en de overnemer.   Iedereen die overweegt om binnenkort te stoppen met werken, zal de vraag tegenkomen: het bedrijf liquideren of verkopen.

Welke stappen moet ik nemen om mijn bedrijfsverkopen voor te bereiden of te ontbinden en wat zijn de kansen en de mogelijke struikelblokken met overplaatsing van personen? Goed begeleiden tijdens het overnameproces door professionals van Holland Company is een toevluchtsoord voor u in het gecompliceerde acquisitieproces.

bv verkopen via Holland company

BV kopen

Verkoop van activa en passiva of aandelen van het bedrijf bij de verkoop van een eenmanszaak, een vennootschap, een vennootschap onder firma (VoF) of een commanditaire vennootschap (CV)

Als ondernemer heb je het meestal te druk. Wij begeleiden u volledig bij de beëindiging van uw privébedrijf. De laatste fase, de annulering van uw BV, hebben we duidelijk uiteengezet in een stappenplan. Met uw naam, de naam van uw BV en het KvK-nummer kunnen wij alle benodigde juridische documenten voorbereiden.

gmbh verkopen via Holland company

GmbH kopen

Het Kapitalertragsteuer-tarief kan zelfs worden verlaagd tot 0% op de verkoop van de GmbH op basis van de Europese dividendbetaling van de moeder-dochterrichtlijn.

De verkoop van een GmbH is een kerncomponent van Holland Company. Voor de meeste eigenaren is de verkoop van hun GmbH een compleet nieuwe ervaring. Profiteer daarom van de ervaring en kennis van een ervaren partner om te voorkomen dat formele fouten of onnodige risico's worden gemaakt in de overnameovereenkomst.

bedrijf zorgeloos verkopen of aankopen via Holland company

Verkoop zonder zorgen

Holland Company heeft volledige beheersing van de overname van uw bedrijf. Breng uw bedrijf anoniem onder de aandacht van potentiële kopers. We hebben een enorme database met kopers en verkopers

Welk type of soort bedrijf u ook wilt verkopen, de verkoop van een bedrijf blijft een complex proces, ongeacht de juridische vorm. Adviseurs bij Holland Company geven u graag advies en begeleiden u met onze ervaring en expertise in de succesvolle verkoop.
Neem nu contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op met Holland Company

Wij behandelen uw bericht met zorg via onze uiterst veilige SSL-verbinding.
Sorry, your browser does not handle frames!